Om Frank Bentin

Frank Bentin, solidaritet, mangfoldighed og fællesskab

 

Frank Bentin, født 1962, 13. suppleant BR (S) medlem i 7. kreds Brønshøj-Husum partiforening.

Endvidere aktiv i patientforenings arbejde i bl.a. Positivgruppen, hvor jeg i øvrigt også tidl. har været formand. I december 2009 er jeg udtrådt som bestyrelsesmedlem i hhv. Hiv-Danmark og i “Hiv-Norden” – The co-operative body of the Nordic Umbrella organisations for HIV-positive people, for at hellige mig det parti-politiske arbejde.

PT. arbejder jeg i en gruppe der forsøger på at etablere et GAY & GREY REGNBUEHJEM for bl.a. ældre homoseksuellse.

 

Derudover er jeg medlem i Den Folkekirkelige Aids Tjeneste og medlem af bestyrelsen i FSB- afd. 1-35, Bellahøj, hvor jeg i øvrigt også har min bopæl.

 

Udover en fantastisk dejlig kæreste har jeg en masse gode venner, som jeg/vi desværre ikke altid, er lige god til at få afsat den nødvendige tid til at se. Derudover holder jeg utroligt meget af at rejse såvel i Europa som i den øvrige del af Verden.

 

Den røde tråd i mit socialdemokratiske arbejde er, at det tager afsæt i arbejderbevægelsens klassiske budskaber som bl.a.: solidaritet, mangfoldighed og fællesskab.

Oprindeligt er jeg uddannet kok, men synes ikke rigtigt at restaurationsbranchen var noget for mig og fik et par år efter endt uddannelse, job som først togbetjent og siden salg- og marketingskonsulent i DSB. Pga. hiv og efter at jeg i 1994 fik aids diagnosen måtte jeg i 1995 desværre forlade arbejdsmarkedet, for derefter at blive førtidspensionist. Heldigvis har de seneste års medicinske fremskridt betydet, at der nu er blevet længere imellem de mere alvorlige følgesygdomme – det betyder ikke at jeg er blevet helbredt men blot, at jeg nu har fået det så meget bedre, at jeg altså nu også synes jeg har mod og energi på, det politiske arbejde.

 

Frank Bentin
anker-og-mig-den-rc3b8de-skole

Elev i "Den røde skole" med en god klassekammerat: tidl. statsminister Anker Jørgensen som jeg iøvrigt havde mit første "politiske" møde med i 1977, da jeg gik i Folkeskolen - læs evt. indlæg fra den 9. maj 2008 her på bloggen.

 ”Ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget” 

Reklamer

Responses

 1. Kære Frank
  Jeg har læst din omtale af opera og ballet i Riga. Min mand og jeg vil gerne rejse til Riga for bl.a. at se opera. Hvad har du gjort for at skaffe billetter? Arte udland skaffer ikke til Riga, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg gør. Skønt, hvis du vil hjælpe.
  Venlig hilsen
  Margit

  • Hej Margit
   Tak for din besked, det er altid dejligt når der er nogle der henvender sig til mig omkring noget af det jeg har skrevet.

   Med hensyn til det som du konkret spørger om, så kan jeg oplyse dig om at jeg aldrig har oplevet at der har været udsolgt. Derfor når jeg er i Riga, henvender jeg mig altid samme dag på billetkontoret der er placeret i en bygning til venstre for hovedindgangen. Hvis ikke du/I tør tage den chance så kan du evt. forhåndskøbe billetter på dette link: http://www.opera.lv/en/all-repertoire/

   Rigtig god fornøjelse.

   Hilsen

   Frank Bentin

 2. hey frank..jeg er førtidspensonist..kan jeg søge leget her eller har du nogle andre ads.mvh helle hansen

  • Kære Hella

   Tak for din henvendelse. Men jeg har intet med legater at gøre. En mulighed kunne være din kommune, din lokale menighedspleje og så kan du søge på nettet.

   Held og lykke

   Hilsen
   Frank Benrin


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: